Nekom se vise svidja izvestacena slika kao na N73,a nekom se vise svidja realna slika koju dobije sa K800,meni licno K800 pravi bolje i kvalitetnije fotografije i ni jedan test ne moze da me ubedi suprotno!
I ta poredjenja su po meni glupost,postoji najmanje 50 takvih poredjenja i na nekom kazu:

"K800 pravi fantasticne slike,a N73 dosta zaostaje zbog toga,toga i........"
Sledeci kaze "N73 pravi ubedljivo najbolje fotografije,K800 ne moze ni da joj pridje....."

I na kraju kome da verujes

Sa nekim mojim licnim poredjenjem koje sam napravio s ortakom,dosli smo do zakljucka koje se najcesce i cuje:
1) Na display-u su fotografije identicne,znaci ne primecuju se razlike!
2) Na kompu dolaze do izrazaja izvestacene boje na N73 koje iskreno izgledaju lepo,mnogi bi reklli da su slike mnogo lepse nego na K800 (npr. boja neba,cveca.....),dok s druge strane K800 pravi dosta realnije slike (sto je po meni lepse i bolje),znaci npr. boja neba nije tako plava,cvece nematako lepu zelenu boju......
Po kvalitetu i ostrini fotografije su izjednaceni,negde je slika malo ostrija na K800 negde na N73,dok kod slikanja u mracnijim uslovima ili u mraku ne mogu da se porede,znate vec i zasto,tu je K800 ubedljivo bolji!

E da,i po kvalitetu izrade je bolji K800 definitivno,drzao sam oba dosta puta u ruci (cak sam i imao K800),N73 stalno krcka,skripi,dok mi se kod K800 to nije desavalo,a to dal K800 deluje kao igracka ili ne.....