Nokia 7610

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
celabonac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2004. 07:48

Post od celabonac »

Da se zahvalim Lomnici_city-ju sa malim zakasnjenjem. Sve sam probao ali nista, a onda sam poceo da uporedjujem sve aplikacije iz Fexplorera i aplikacionih menadzera i nasao da se razlikuju u jednoj java aplikaciji.Kako se ona nije nasla u aplikacionom menadzeru pojma nemam. Kad sam je izbrisao u Fexploreru pretale su muke. Hvala jos jednom.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

celabonac, a koja java aplikacija je u pitanju?...Da znamo i ostali za ubuduce...Mozda samo ta jedna buguje... :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

spikey
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 17:17

Post od spikey »

Imam problem. Ne rade mi ni Divx player ni smartmovie player. jel postoji neki drugi koji moze da se instalira i da pusta ili je do modela ili verzije symbiana?
znachi, da li je uopshte moguce pustati .avi na 7610?
ako jeste kojim programom? i da li se moze istalirati novija verzija symbijana npr 8.0a, Series 60 2.1?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne moze da se stavi nova verzija Symbiana :uhuh: Moze da se pushta preko smartmovie-a nego sigurno ti nisi neshto odradio kako treba... ;)

spikey
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od spikey »

meni nece smartmovie da se otvori uopshte. kada kliknem pojavi se samo crno na ekranu i ne mogu da ugrasim aplikaciju, moram da gasim telefon. jel mozda symbian neshto ne valja, posto sam kupio polovan telefon? koliko odprilike kosta reinstaliranje symbiana u servisu?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Reinstaliranje symbiana?!Hehe...Ma mogu samo da ti zamene softver tj. da ti ga osveze...to je oko od 400 do 800din...Al' jednostavno formatiraj telefon *#7370* (pritom ce ti se sve izbrasiti iz fona) i to je to...A mozda si uzeo pogreshnu verziju smartmovie-a.. ;) Imash lepljivu temu ovde na forumu kako gledati .avi klipove na fonu...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

spikey, Symbian se ne reinstalira! Možeš sam da resetuješ telefon, ali da znaš da će ti sve iz telefona biti izbrisano. Pogledaj ove teme
viewtopic.php?p=71005#71005
viewtopic.php?t=4936

Pošto si već kupio polovan mob, najbolje je da sve zbrišeš i da ga vratiš na fabričko stanje. Na linkovima gore imaš potrebna uputstva, ako ti nešto nije jasno, pitaj...

spikey
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od spikey »

a imenik koji je na sim kartici? on se ne moze obrisati formatiranjem fona? posto sam pogledao onu temu i sve je suvishe komplikovano, a ja na ovom telefonu uopshte nemam puno stvari, katicu sam izbacio.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Nece ti brisati nishta sa SIM kartice,samo sa telefona...tako da uradi format *#7370# i izbrishi sve sa fona tako da ga vratish na fabrichko podeshavanje..

Odgovori