Nokia 7610
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da se zahvalim Lomnici_city-ju sa malim zakasnjenjem. Sve sam probao ali nista, a onda sam poceo da uporedjujem sve aplikacije iz Fexplorera i aplikacionih menadzera i nasao da se razlikuju u jednoj java aplikaciji.Kako se ona nije nasla u aplikacionom menadzeru pojma nemam. Kad sam je izbrisao u Fexploreru pretale su muke. Hvala jos jednom.
Imam problem. Ne rade mi ni Divx player ni smartmovie player. jel postoji neki drugi koji moze da se instalira i da pusta ili je do modela ili verzije symbiana?
znachi, da li je uopshte moguce pustati .avi na 7610?
ako jeste kojim programom? i da li se moze istalirati novija verzija symbijana npr 8.0a, Series 60 2.1?
znachi, da li je uopshte moguce pustati .avi na 7610?
ako jeste kojim programom? i da li se moze istalirati novija verzija symbijana npr 8.0a, Series 60 2.1?
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Reinstaliranje symbiana?!Hehe...Ma mogu samo da ti zamene softver tj. da ti ga osveze...to je oko od 400 do 800din...Al' jednostavno formatiraj telefon *#7370* (pritom ce ti se sve izbrasiti iz fona) i to je to...A mozda si uzeo pogreshnu verziju smartmovie-a..
Imash lepljivu temu ovde na forumu kako gledati .avi klipove na fonu...

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
spikey, Symbian se ne reinstalira! Možeš sam da resetuješ telefon, ali da znaš da će ti sve iz telefona biti izbrisano. Pogledaj ove teme
viewtopic.php?p=71005#71005
viewtopic.php?t=4936
Pošto si već kupio polovan mob, najbolje je da sve zbrišeš i da ga vratiš na fabričko stanje. Na linkovima gore imaš potrebna uputstva, ako ti nešto nije jasno, pitaj...
viewtopic.php?p=71005#71005
viewtopic.php?t=4936
Pošto si već kupio polovan mob, najbolje je da sve zbrišeš i da ga vratiš na fabričko stanje. Na linkovima gore imaš potrebna uputstva, ako ti nešto nije jasno, pitaj...
● PRAVILA FORUMA ●