Nokia 7610
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da se zahvalim Lomnici_city-ju sa malim zakasnjenjem. Sve sam probao ali nista, a onda sam poceo da uporedjujem sve aplikacije iz Fexplorera i aplikacionih menadzera i nasao da se razlikuju u jednoj java aplikaciji.Kako se ona nije nasla u aplikacionom menadzeru pojma nemam. Kad sam je izbrisao u Fexploreru pretale su muke. Hvala jos jednom.

Imam problem. Ne rade mi ni Divx player ni smartmovie player. jel postoji neki drugi koji moze da se instalira i da pusta ili je do modela ili verzije symbiana?
znachi, da li je uopshte moguce pustati .avi na 7610?
ako jeste kojim programom? i da li se moze istalirati novija verzija symbijana npr 8.0a, Series 60 2.1?

znachi, da li je uopshte moguce pustati .avi na 7610?
ako jeste kojim programom? i da li se moze istalirati novija verzija symbijana npr 8.0a, Series 60 2.1?
- Dexter
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Reinstaliranje symbiana?!Hehe...Ma mogu samo da ti zamene softver tj. da ti ga osveze...to je oko od 400 do 800din...Al' jednostavno formatiraj telefon *#7370* (pritom ce ti se sve izbrasiti iz fona) i to je to...A mozda si uzeo pogreshnu verziju smartmovie-a..  Imash lepljivu temu ovde na forumu kako gledati .avi klipove na fonu...
 Imash lepljivu temu ovde na forumu kako gledati .avi klipove na fonu...

Imash lepljivu temu ovde na forumu kako gledati .avi klipove na fonu...
 Imash lepljivu temu ovde na forumu kako gledati .avi klipove na fonu...- Miškoni
- Administrator 
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
spikey, Symbian se ne reinstalira! Možeš sam da resetuješ telefon, ali da znaš da će ti sve iz telefona biti izbrisano. Pogledaj ove teme
viewtopic.php?p=71005#71005
viewtopic.php?t=4936
Pošto si već kupio polovan mob, najbolje je da sve zbrišeš i da ga vratiš na fabričko stanje. Na linkovima gore imaš potrebna uputstva, ako ti nešto nije jasno, pitaj...

viewtopic.php?p=71005#71005
viewtopic.php?t=4936
Pošto si već kupio polovan mob, najbolje je da sve zbrišeš i da ga vratiš na fabričko stanje. Na linkovima gore imaš potrebna uputstva, ako ti nešto nije jasno, pitaj...
● PRAVILA FORUMA ●

Moze da se pushta preko smartmovie-a nego sigurno ti nisi neshto odradio kako treba...
   Moze da se pushta preko smartmovie-a nego sigurno ti nisi neshto odradio kako treba...