N95 vs Sirocco

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

N95 vs Sirocco

Post od vertu »

E 'vako

dvomim se bas izmedju ova dva,znam da su susta suprotnost al me valjda zato i privlace,mada ne znam dal N95 jer sad imam N80,molim vas pomozite jer nemam predstavu sta da radim :blinky:
  • _______________
    Premestio Miškoni
<<<Black N96>>>

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

kupuj odma N95 kada vec imas kesha !!!

Sirocco ti je vise modni fon a n95 ima prekrst funkcija i bolju kameru....
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

E kad si vec pomenuo funkcije reci mi sta jos ima N95 a N80 ne?Pa taj Sirocco mi se valjda zato i dopao :roll:
<<<Black N96>>>

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Tebe baš svrbi lova u džepu, a? Sa N95 kupuješ ono što već imaš, samo mlađeg i nabildovanijeg brata, a ako ti Shirocco stvarno treba, šta da ti kažem.

Ako već imaš love za tu za.....ciju, prodaj lepo N80, i uzmi oba. E tu si već uradio poso. A ovako da ti ostane N80 žalićeš što nemaš N95 a Shiroco će ti biti super. A opet ako uzmeš N95 u kombinaciji sa n80, imaćeš 2 jako slična telefona.

Zato lepo: šišaj se za sve pare!

:)

P.S. Batakrcun se tu nešto raspitivao za VP cenu baš ova 2 modela. Možda ti da popust na količinu ;)

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

gargamel4, pa ja sam inace mislio da prodam ovaj N80 a nesto mi se ne da (priras'o mi za srce) pa nekako me vise vuce Sirocco.Ono zadovoljan sam sa ovim N80 al mi je taj Sirocco nekako smekerski bas pa mi se dopao.

P.S. nije bas da svrbi nego mi je cale rekao da biram a ja ne znam sta da radim,pa reko cek vas da pitam :D 8)
<<<Black N96>>>

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vertu, ako hoces da se malo odmoris od symbiana onda menjaj,ali ne ocekuj cudo,sa 8800 shir. dobices modni telefon prosecnih mogucnosti,jako jako kvalitno odradjen i sa velikom dozom exclusivnosti!!!
Imao sam ja 8800 black,slicno ali ne isto i mogu ti reci da svugde privlaci paznju...........
I sto je mozda najvaznije nokijina 8xxx serija jako slabo gubi cenu,eno na oglasima neko prodaje 8910i malo koriscenju za 140e,ili obicna 8800 stara oko god dana se prodaje za oko 300e,a nova je oko 450e! Lako ces ga prodati kada ti dosadi a i opetces imati pozamasan kes u dzepu za neki symb
D500&E71

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Ma ljudi nemojte da kupujete N-95 ... Ista ce stwar biti i kao sa N-80 ... Ako se secate kada je izasao N-80 bio je 1200 ewra ... I za 2 meseca je pala cena na 500 ... Tako ce biti i sa N-95 ... A i bolje je sacekati da Nokia lepo isprawi bugowe (nemoguce je naprawiti softwer bez bugowa) pa je to onda wec prihwatljiwije ... Moj cale ceka da padne na 500 ewra (obecao je da ce meni uzeti N-76 a sebi N-95) ... :wink:
Nokia 8800 Black Edition

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

loki13, ma zalepio sam se za taj Sirocco jer vec imam N80 pa mi se nesto ne uzima za te pare malo "bolji" telefon. btw sta mislite o tom 8800 scir.? :blinky:
Poslednja izmena od vertu u Uto, 01. Maj 2007. 13:54, izmenjeno 1 put ukupno.
<<<Black N96>>>

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

vertu, uzmi scirocco kao drugi telefon i sve ce ti biti ok.

a sa prelaskom sa 80ice na 95icu dobijas dosta bolju kameru odlican video gpsi cini mi se veci ekran (mozda gresim)..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Da dobija veci ekran ... Ekran je cak veci i od ekrana na N-73 za oko 0.1 inch ...
8)
Nokia 8800 Black Edition

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dobija fizički veći ekran, a manje rezolucije. Znači duplo lošiji ekran, subjektivno. U stvari da se ispravim, možda s boje malo bolje ali to sad već teško da može da se provali, a skoro duplo veća tačkica na ekranu. Ali ovo je verovatno moralo da bude žrtvovano zbog kompaltibilnostio sa ostalim 9.1-2-3 softverom.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Znaci kad se rezimira mislite da je bolje uzeti Sirocco?Meni se oba svidjaju s tim sto pojma nemam sta da uzmem :oops:
E sad jel rade radnje sutra?? Jer sam planirao do sutra da resim (resimo) :D sta da uzimam :wink:

P.S. jos neki komentar bi dobro dosao :lol:
<<<Black N96>>>

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Moj komentar je da je ovo najbizarnije poredjenje koje sam ja video,kao da poredis 1100 sa k800,npr.Poredi se telefon koji je losiji od npr. k750,sa najboljim telefonom danasnjice! :shock: Jedino sto se moze porediti kod ova 2 telefona je cena.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Ja bih na tvom mjestu definitivno uzeo sirocco, pošto vidim u "potpisu" da već imaš 6600 i iPAQ, pa se sa njima možeš igrati sa programima i igricama, a sirocco da koristiš za razgovor i sms...
I Bog je Srbin...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

eee pilgrime ja sam pun iznenadjenja (pa sta cu kad mi se ta dva svidjaju a cena je slicna), Angel_Of_Darkness, da imam taj 6600 i taj iPAQ (koji hocu da prodam inace),a u N80 manje-vise trpam neke programe.
E sad sirocco mi se dopao po izgledu jako i sto ne moze tako lako da se unisti (a ja inace jako pazim na telefone).

Hvala,vec vucem ka sirocco tel-u... 8)
<<<Black N96>>>

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

vertu brate, ajde ti meni daj neke pare da otvorimo biznis, imam ponudu za N73 po 240 evra, ali moram da uzmem 10 komaTa, pa umesto da bacash pare, a vec imash tri mobilna, lepo da zaradimo ti i ja, stim shto ne znam koliko tebi bash treba kinte :dry:

:D

pilgrim ne znam bash da li si ikada imao u rukama HP modele, ali nisam siguran da je N95 bolji od ovog - hw 6915 iako je na njemu samo 1.3 MPX kamera, u poredjenju sa N95 ..
There is no knowledge that is not power

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Igoritza, hahahahahha e jesi lood :D ,reci ti meni sta da uzimam bre od ova dva,polako sa biznisom,doci ce i to na red :lol:
a da...pa kinte treba uvek,nego mi cale rekao da biram recimo izmedju ova dva i ja sad ne znam pa pitam vas "iskusne" 8)
<<<Black N96>>>

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ap kad vec imash ovo iz sig-a, odma uzmi sirocco, ali pazi, da nemash mobilni uopshte, ili da ocesh samo jedan da nosish - N95 bez ikakvog razmishljanja! jedina mana koju bih ja pronashao na N95 je slaba baterija i nemogucnost da GPS chip saradjuje sa 3rd party aplikacijama.

a poshto imash 3 smartphone-a, onda uzmi i sirocco, bar cesh kad odesh u teatro smuvati ribu vrhunsku, bez ikakve mukice!

evo ti prikaz kakve ribe mozesh da navatash sa jednim i sa drugim telefonom -

Slika
There is no knowledge that is not power

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

hahahhahaha ovo ti je dobro,ako tako nastavis definitivno cu uzeti sirocco , usput,dobre ti ove tri ribe :D

A sto se tice telefona pa ne bi jedan nosio nego dva,kao i do sada 8)
<<<Black N96>>>

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa evo i ja da napisem nesto,posto posedujem sirocco.Moras dobro da razmislis pre nego sto uzmes sirocco,a prodas n80 jer gubis symbian,a ako ga koristis i ako si navikao na njega ne znam sta da ti kazem,smorice te sirocco za dva dana.Ali dobro sta dobijas to je bitno:jedan kompaktan fon odlicnog izgleda,slajder je ustvari najbolja stvar,kad ga otvaras i zatvaras,stvarno je vrh i izgled odlican.E sad ja se malo odmaram od symbian-a i sirocco mi odlicno dolazi i ne treba mi fon sa funkcijama i kamerom,e on jeste uradjen od celika,ali se meni zadnja maska izgrebala ne mnogo,ali jeste malo iako ga dosta cuvam.Sto se tice boje ja imam crnu,ali mi se i siva dosta svidja jedino iznad zadnje maske ona bela plastika je malo bzv. kod sive.Dosta ostaju otisci,ali meni ne smeta jer sam navikao da mob stalno cistim.Baterija prosecna,stim sto se ja ne zezam na mobu nego samo pricam i saljem poruke,ali dobijas dve u paketu tako da je to ok.Nije bas zgodan za kucanje poruka,nekako se malo klima,ako kucas brzo poruke sa obe ruke(ako si brz :) ),ostalo je ok.E sad njemu cena ne pada kao sto se moze videti na obicnoj 8800,a n95 za neki mesec ima da bude 350~400e ,a tebi kes kako izgleda nije problem pa kad se uzelis symbijana ti onda kupi n95.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori