Pa evo i ja da napisem nesto,posto posedujem sirocco.Moras dobro da razmislis pre nego sto uzmes sirocco,a prodas n80 jer gubis symbian,a ako ga koristis i ako si navikao na njega ne znam sta da ti kazem,smorice te sirocco za dva dana.Ali dobro sta dobijas to je bitno:jedan kompaktan fon odlicnog izgleda,slajder je ustvari najbolja stvar,kad ga otvaras i zatvaras,stvarno je vrh i izgled odlican.E sad ja se malo odmaram od symbian-a i sirocco mi odlicno dolazi i ne treba mi fon sa funkcijama i kamerom,e on jeste uradjen od celika,ali se meni zadnja maska izgrebala ne mnogo,ali jeste malo iako ga dosta cuvam.Sto se tice boje ja imam crnu,ali mi se i siva dosta svidja jedino iznad zadnje maske ona bela plastika je malo bzv. kod sive.Dosta ostaju otisci,ali meni ne smeta jer sam navikao da mob stalno cistim.Baterija prosecna,stim sto se ja ne zezam na mobu nego samo pricam i saljem poruke,ali dobijas dve u paketu tako da je to ok.Nije bas zgodan za kucanje poruka,nekako se malo klima,ako kucas brzo poruke sa obe ruke(ako si brz

),ostalo je ok.E sad njemu cena ne pada kao sto se moze videti na obicnoj 8800,a n95 za neki mesec ima da bude 350~400e ,a tebi kes kako izgleda nije problem pa kad se uzelis symbijana ti onda kupi n95.