Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ljudi, imam problem sa n72. Mislim da je jedan od najglupljih ali ne mogu da ga resim. Tastatura mi svetli kad hoce i gasi se kad hoce. Jednostavno kad odkljucam tel. ona ponekad zasija a ponekad ne. Ili kad malo duze tipkam na njemu ugasi se i nece da se upali. Ne znam da li je to kvar ili nesto drugo. Molim za pomoc!
Crni,opusti se,ona ima senzor koji reaguje na svetlost tako da kada nema svetlosti upali tastaturu,a kada ima svetlosti ugasi je i tako stedi energiju tj. bateriju,mislim da to imaju svi symbian telefoni,a sve je pocelo sa 6630 .A da senzor se nalazi odmah tu gde ti pise n72,kao neka lampica je,pa probaj,prekrij je i upalice ti odmah svetlo na tastaturi.
pozz
NIJE tako kod SVIH Symbian telefona,samo kod onih koji imaju taj senzor koji je inace ubacen radi ustede baterije i osim vec pomenute funkcije paljenja tasteture u mracnom ambijentu,on ima jos jednu funkciju koju vidim ne pominjete,a to je regulacija osvetljenja ekrana!!Ako ne verujete stavite osvetljenje na 3 ili 4,pa odite negde u mracnu prostoriju i videcete kako se odjednom svetlo ekrana pojaca!
Pozdrav
gallee, U pravu si,znaci tako je,u mraku se svetlo smanjuje,a na jacem svetlu pojacava.I nisam primetio to za tastaturicu,ja mislim da taj senzor sluzi samo za regulaciju svetna na ekranu,a ne i za tastaturu.Barem je tako na mojoj n70.
auuuuuuuuu Ninolina, pa tek sam sam probao i video da jeste i za tastaturicu.Gde ja zivim,kako sam tako neinformisan i glup hahaha da nisam slucajno izlupetao na ovoj temi,nebi nikad znao da je to i za tastaturicu.
Hvala
Da,tako nekako,u mraku nije potrebno jako svetlo,isto to imam i na laptopu i bas je kul,ne bole oci kad se u mraku dugo gleda u ekran ali moze da se iskljuci taj senzor za razliku od ovog kod Nokie,a bilo bi dobro da moze i kod nje!
Pozdrav
Hmm, evo jos jednog problema, obrisala sam aplikaciju koju sam dobila sa telefonom (preko fexplorera), u pitanju je recnik, ali za azijate i od svega, ostala mi je samo ikonica koju nikako ne mogu da skinem.
Pomoc?
Hvala
Pretpostavljam da si prvo pokusala da deinstaliras aplikaciju(preko Application manager-a),nije uspelo,pa si resila da je rucno obrises?Probaj da preko Fexplorer-a pronadjes ostatke te app na C i E particijama,pa i njih obrisi.Ako si i to uradila,ostaje ti da preko AppMan-a v1.04 obrises ostatke programa(ako ti bude valjano radio AppMan - na svakoj drugoj n70 radi traljavo),AppMan je zahvalan za ovu namenu jer sam pokaze te "repove" programa,i nudi mogucnost brisanja istih,sto znaci da ne moras da tragas za njima.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Tacno, pokusala sam prvo u manageru, ali tamo nisam pronasla pomenutu aplikaciju, pa sam je skinula preko fexplorera. Ikonica i dalje stoji. pronasla sam ostatke aplikacije u Z particiji, odakle ne mogu da ih izbrisem ni preko appman-a koji sam instalirala, ni preko fexplorera. Dobijem notifikaciju da se radi o read only file-u.
Ako imas jos neku ideju, pomagaj, bas me nervira ta ikonica, a jos vise moja nemogucnost da je uklonim
Pozdrav
miodrage, kako da je instaliram kada sam obrisala instalacioni file?
Na Z particiji imam par njenih ostataka, kada pokusam da ih pobrisem, dobijem da je to read only i file destination not found....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.