N70 & W810i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Šta bi Bahamute? Jesi kupio više taj fon? Ako nisi, evo ti još jedan glas za Symbian (ja sam se isto bio zalepio za N70, ali kad sam video razliku u displayju, nisam više mogao da odolim e50ici). Iskreno ne sviđa mi se baš kako Nokia pušta muziku, ali to nije razlog da se odustane od Symbiana. A ono zašto se ljutim na Nokiu (mada njih baš zabole za to), je što su sa 6280/8 i N91 pokazali svima kako mogu da naprave telefon sa izuzetnim zvukom, ali na većini to namerno ne rade, da bi šatro profilisali tržište. No doći će i to na svoje. Vremenom.

Usput ljudi ja mislim da vi preterano podcenjujete Dariovu prosvetiteljsku ulogu, koji samo nama jadnicima pokušava da objasni kako smo se navukli na s*anje, i da nas spasi tog kapitalističkog zla koje nas je zadesilo. Šta će nama mentolima Symbian kad ne znamo da ga koristimo, a i da znamo šta će nam? Mi smo u stvari mazohisti :P Hvala ti druže Dario do neba, evo skoro si me ubedio da pređem na lepog i glupog Sonija i Eriksona, i da ako već ne znam kako da potrošim svoju mukom zarađenu lovu, to dam na sjajne M2 kartice. Još koji dan i ubedio si me!

:)

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Uff, i dalje traju besmislena poredjenja smart i dumb telefona :disgust: .

Vincent je dosta toga rekao, a ja bih dodao jos neke programe koji se mogu koristiti na Symbianu: SlovoEd (recnik), Handy Weather (vremenska prognoza za 5 dana), Trezor Mobile (sifrovani pristup racunima i drugim tajnim podacima), AC Manager (odbija nezeljene pozive po principu black/white list), Chess Proffessional (igra - sah), druge igrice, zatim mape gradova, CBG (geografski i turisticki vodic), zatim Office Suite (pregled i menjanje Word i Excell fajlova), PDF Reader, Resco photo (za fotografije), Best Crypto, Calcium (kalkulator) itd. itd 8) .

Pa sad ako neko ne zeli da ima vise opcija za iste/slicne pare nek uzima dumbphone sta ga briga :uhuh: :uhuh:
Motorola Moto G

djole82
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Maj 2007. 19:13

Post od djole82 »

[quote="milan91"]Bahamut, moguce je zameniti zadnju masku i ubaciti od k750i :wink:
evo da vidis i kako to izgleda
Slika

Kako si to uradio?

Bahamut
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 15:15

Post od Bahamut »

Izvinite shto odgovaram ovako kasno nije me bilo na netu, uzeo sam w810i i postavicu utiske dole, samo da odgovorim sledecoj dvojici:

@Igoritza:
1. hmm, primamljivo, znao sam za to, ali ne znam kada sam zadnji put igrao neku bash bash staru igru na sistemu ispod PSone, mozda nekad iz dosade ali to mi nije potrebno na fonu, tako da ovo otpada.
2. opet za igre, dobro ali ne vuche me toliko, ipak meni java igra ne moze pruziti ono shto trazim od igre (BTW. rekao si "igrica", shta bi ti drushtvo sa emuglxy reklo o tome :lol:, shala, idemo dalje)
3. Od office znam da moze najvazniji word, tj. notepad ali to je to kao i pdf moze, naravno kad se instalira, dakle i dalje mi symbian ne treba.
4. to da, itekako thumb up, mada opet Sony ima kamere...
5. multitasking je apsolutno kompatibilan sa w810
6. bt osim za prenos podataka dosad nisam koristio, ne znam valjda thumb up za symbian
7. e gledanje divxa mi je apsolutno bespotrebna stvar, mislim lepo za hvalisanje i dechija posla, bar za mene, ako hocu gledati neki film necu ga gledati u pokretu, a u stajacem polozaju radije cu gledati na kompu ili TVu negu buljiti u fon
8. thumb up bez premishljaja
9. s obzirom da gprs nije bash jacha strana u mojoj zemlji, nepotrebno, a za poruke i imenik mislim stvarno, bash bitna stvar, tu sam ponajvishe zadovoljan sa 3310 ;)

Znachi da skradtim, hvala na napisanom ali vecina ovih stvari ili imam sa w810 ili mi ne trebaju.

@Lobachewsky: Ne razumem, komp stalno chachkam, a sistem podizem skoro svaki mesec, najmanje shto radim je igranje igara, ne razumem zashto to da razmislim, mislim da mi je toga dosta na kompu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nego da se vratim na topic...
Kupio ja w810i za 200e sa garncijom lepo, lepo.
Shta me nateralo na to?
Jednostavnost, vishe se uskladjuje sa mojim potrebama, funkcija ima i vishe od potrebnih meni, tako da symbian otpada.
Kamera je extra zbog onog ko stabilizatora slike, mislim stvarno shta ovaj fon fata u pokreto, to je strashno, prezadovoljan sam, i mnogo realnije slike nego na n70, iz prve ruke govorim.
Ubacio sam famoznu MSDuo 4gb i radi bez ikakvih problema, imam oko 600 pesama i josh 1.5gb slobodnog prostora, telefon radi skoro ko prazan, neprimetno je sporiji ali bash neprimetno.
Shta josh?
Da, imam oko 300 igara ono kvalitet jak, lepo za razbibrigu i tako...
Malan displej shto volim, jedino shto nema zashtitu za kameru ali i to se moze promeniti.
Baterija 2 dana uz neprestano chachkanje i slushanje muzike na zvuchnik do kraja pojachan, bash dobro radi baterija.
Ne znam shta vishe da kazem osim prezadovoljan sam, multitasking radi odlichno, chak i kad je kamera ukljuchena, jednostavno muziku ne gasim...
Dumb fon koji parira smartu po osnovnim potrebama.
Naravno manji i lepshi (po meni) od n70, manji displej (da opet naglasim, mrzim velike displeje), nelakiran tako da nema ogrebotina.
To je to, prezadovoljan sam, sve radi kao shto sam zamishljao i kome je dovoljno malo vishe od osnovnih funkcija symbiana neka se ne premishlja vishe, fon je keva.
Toliko...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

djole82, nisam ja, ali neko jeste tj. svi :) lepo nadjes neki tutor za skidanje maske kod k750i ili w810i, skines zadnju masku(nista lakse) kupis zadnju masku od k750i i samo nakacis :) posto su telefoni isti,kamera je na isto mestu,maska odlicno leze svi srecni i zadovoljni :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ala se ti hvalis kao da si kupio ko zna sta.Verovatno mislis da se ne razumemo u telefone pa da treba sve da nam objasnis ili sebe opravdavas sto nisi kupio smartphone.
LG G2 Black,16GB

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Bahamut -hehe lepo ti kaze AnGeL oF LoVe.A sto se tice displeja najbolje bi bilo da ga uopste nema,jer sto manji to bolji,barem po tvom misljenju.Ugradi ti u njega onaj mali display sa digitrona,tek ce tad da ti bude extra fon veruj mi :lol: :lol: :lol:

Nadam se da se razumes u stvari koje se nazivaju "Sala"(salio sam se malo) :wink:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

hehehe pa ako bas volis minijaturne ekrane sto nisi uzeo onda Samsung X830 :wink:
<<<Black N96>>>

Bahamut
Novajlija
Novajlija

Post od Bahamut »

@AnGeL oF LoVe: Da, upravo govorim razloge koji su presudili da ne uzmem smart :wink:

@vostezmaj: Razumem shalu ne boj se, nadam se da si i ti razumeo mene, ako nisi onda da kazem, mali displej ali lepih mogucnosti s njim :D

@vertu: Pa ono s obzirom da mi je displej glavno kod telefona, sad se kajem shto sam uzeo ovako velik, khm ocesh kupit w810 za 150e? 8)

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Bahamut, To razumem sve,ali to za mali displey svaka ti cast,ti si prvi od kojeg cujem da voli male displaye,ali dobro svako ima svoj ukus.Pozz :wink:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vostezmaj, pa sta ima tu toliko cudno,mali displey ,manji gabariti i na kraju manja potrosnja,cak sta vise i manja sansa da pukne (kao kod d900 npr)..........
Kao sto vidis i mali displey ima dosta prednosti......
To ti je kao poredjenje malog i velikog auta (mali dobar za grad,a veliki za otvren put i duza putovanja) :D
D500&E71

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Čovek je pitao za savet, mi smo mu dali predloge, odlučio je i kupio. Sad ne vredi kritikovati njegove stavove, i izbor. Ako je njemu dobar, znači da je to bio pravi izbor, i to je to.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nemam razloga da kritikujem,decko treba da kupi sto njemu odgovara i sto voli,(uostalom kupuje za svoj novac i nema razloga da se bilo kome pravda zasto je uzeo jedan a nije drugi) samo ovoliki njegov post sa objasnjenjima,kako,zasto,zbog cega a pogotovo za manji displej.....
Izvini ako sam te uvredio i CESTITAM ti na kupovini sa zeljom da te lepo sluzi..Pozdrav
LG G2 Black,16GB

Bahamut
Novajlija
Novajlija

Post od Bahamut »

Eh, gde bi nam bio kraj da se tako lako vredjamo 8)

Nego razlog zbog koga volim malan displej bilo kod mobilnog ili digitalca je u tome shto sam zivotinja i ispustio dva aparata i jedan d500.
I shta mislite shta je puklo?

A to shto toliko govorim zashto sam uzeo fon je razlog postojanja ovog topica. Neko ko vidi da ima slichne potrebe kao ja, nece se vishe premishljati shta da uzme, a ne pravdam se uopshte vec savetujem ko se josh premishlja.
Naravno ako ima iste potrebe kao ja.
Aj u zdravlje...

Odgovori