Izvinite shto odgovaram ovako kasno nije me bilo na netu, uzeo sam w810i i postavicu utiske dole, samo da odgovorim sledecoj dvojici:
@Igoritza:
1. hmm, primamljivo, znao sam za to, ali ne znam kada sam zadnji put igrao neku bash bash staru igru na sistemu ispod PSone, mozda nekad iz dosade ali to mi nije potrebno na fonu, tako da ovo otpada.
2. opet za igre, dobro ali ne vuche me toliko, ipak meni java igra ne moze pruziti ono shto trazim od igre (BTW. rekao si "igrica", shta bi ti drushtvo sa emuglxy reklo o tome

, shala, idemo dalje)
3. Od office znam da moze najvazniji word, tj. notepad ali to je to kao i pdf moze, naravno kad se instalira, dakle i dalje mi symbian ne treba.
4. to da, itekako thumb up, mada opet Sony ima kamere...
5. multitasking je apsolutno kompatibilan sa w810
6. bt osim za prenos podataka dosad nisam koristio, ne znam valjda thumb up za symbian
7. e gledanje divxa mi je apsolutno bespotrebna stvar, mislim lepo za hvalisanje i dechija posla, bar za mene, ako hocu gledati neki film necu ga gledati u pokretu, a u stajacem polozaju radije cu gledati na kompu ili TVu negu buljiti u fon
8. thumb up bez premishljaja
9. s obzirom da gprs nije bash jacha strana u mojoj zemlji, nepotrebno, a za poruke i imenik mislim stvarno, bash bitna stvar, tu sam ponajvishe zadovoljan sa 3310
Znachi da skradtim, hvala na napisanom ali vecina ovih stvari ili imam sa w810 ili mi ne trebaju.
@Lobachewsky: Ne razumem, komp stalno chachkam, a sistem podizem skoro svaki mesec, najmanje shto radim je igranje igara, ne razumem zashto to da razmislim, mislim da mi je toga dosta na kompu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nego da se vratim na topic...
Kupio ja w810i za 200e sa garncijom lepo, lepo.
Shta me nateralo na to?
Jednostavnost, vishe se uskladjuje sa mojim potrebama, funkcija ima i vishe od potrebnih meni, tako da symbian otpada.
Kamera je extra zbog onog ko stabilizatora slike, mislim stvarno shta ovaj fon fata u pokreto, to je strashno, prezadovoljan sam, i mnogo realnije slike nego na n70, iz prve ruke govorim.
Ubacio sam famoznu MSDuo 4gb i radi bez ikakvih problema, imam oko 600 pesama i josh 1.5gb slobodnog prostora, telefon radi skoro ko prazan, neprimetno je sporiji ali bash neprimetno.
Shta josh?
Da, imam oko 300 igara ono kvalitet jak, lepo za razbibrigu i tako...
Malan displej shto volim, jedino shto nema zashtitu za kameru ali i to se moze promeniti.
Baterija 2 dana uz neprestano chachkanje i slushanje muzike na zvuchnik do kraja pojachan, bash dobro radi baterija.
Ne znam shta vishe da kazem osim prezadovoljan sam, multitasking radi odlichno, chak i kad je kamera ukljuchena, jednostavno muziku ne gasim...
Dumb fon koji parira smartu po osnovnim potrebama.
Naravno manji i lepshi (po meni) od n70, manji displej (da opet naglasim, mrzim velike displeje), nelakiran tako da nema ogrebotina.
To je to, prezadovoljan sam, sve radi kao shto sam zamishljao i kome je dovoljno malo vishe od osnovnih funkcija symbiana neka se ne premishlja vishe, fon je keva.
Toliko...