nokia 6300

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

nokia 6300

Post od valdevit »

kupio sam ovaj telefon i za sad sam zadovoljan njime,jedina mana mu je baterija koja se dugo puni,sve ostalo je veoma dobro uradjeno.
Mene interesuje da li ima neki sajt sa temama za ovaj telefon :? imam sajt za slike,aplikacije me ne zanimaju,kao ni igre,jer ima sudoku i dovoljno mi je :P
takodje me interesuju misljenja drugih korisnika ovog telefona :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Šta znači dugo punjenje? Sa novijim punjačima bi to trebalo da bude oko satipo. Ako je više znači da si dobio neki jeftiniji punjač.

Sajtovi sa temama obavezno imaju i softver, i igre, tako da ne sme ovde, ali će ti biti prosleđeno na PP.

A na korisnike istog ćeš morati malo da sačekaš. Bar još malo.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

valdevit
Banned

Post od valdevit »

na testu ovog telefona lepo pise da se puni tacno 2 sata,a telefon kao telefon je kupljen u prodavnici gde se prodaju originali,tako da cisto sumnjam da sam dobio neki ''jeftiniji punjac'',jer taj isti punjac je nalazi u svim originalnim pakovanjima :D
ocekujem tu pp :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

valdevit, pa ne postoji original i fals telefon,postoji samo cisti i brendiran tj skidan sa mreze,a oba su originali!
A ne vidim zasto je mana sto se telefon puni 2h? Mada jeste malo duze,ipak 6300 ima slabiju bateriju od 6233,a moja 6233 se puni max 1.5 sat!
D500&E71

valdevit
Banned

Post od valdevit »

o tome ti pricam,a postoji velika razlika izmedju originala i ''fals'' telefona,al necemo o tome :D
ajde ako imas neke sajtove za ove nase telefone posalji mi na pp :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Meni se baterija na E61 puni 2h:15min sa brzim punjacem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Sto se tice utisaka telofon je odlican meni se puni ko 1h i 50min, po meni nema mana i odlicno je to sto ima veoma veliki objektiv to jest brzu kameru!
I takodje me zanima da li postoje Symbian teme za nokiu 6630 koje su kao kod tema na Sony Ericson telefonima znaci da nije ista slika na wallpaperu i na primer kada udjes u setings ili galeriju?
na primer na sony ericson telefonima imas temu na primer sad lupam barcelona temu, znaci wallpaper je brcelonin grb, galerija ronaldihno slika i kada pomeras taster gore dole i zaustavis se na images pored toga ima mali brcelonin grb umesto oznacenog belog polja?
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mogu, Guglaj ima ih na tone. Mali savet, ako ne nađeš baš za 6300 iskoristi teme za 6131, identični su ekrani (što nije slučaj sa recimo 6233).
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Stele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Mar 2007. 00:41

Post od Stele »

Telefon je skroz ok. Mada mogao je biti malo bolji zvuk u slusalici prilikom razgovora :smutny:
Imam telefon vec vise od mesec dana i sada kada uzmem u ruke neki drugi telefon cini mi se veoma nezgodan i debeo.
Koristio sam ga skoro kao diktafon i mogu reci da sam se iznenadio jasnocom snimljenog zvuka.

akyyy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 01:41

Post od akyyy »

Ljudi,jedna mala pomoc? Treba da formiram bateriju na ovom telefonu prvi put,i cuo sam da se puni 3x12 sati,a negde sam cuo samo dok se ne napuni skroz pa se onda izvadi s punjenja. I zanima me kad se skroz napuni,da li je fora da se sto manje koristi da bi se sporije potrosila,ili da se sto pre isprazni,ili pak normalno koriscenje?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Napuniš do kraja, isprazniš skoro do kraja, i posle koristiš kako si navikao, a pre toga potražiš neku temu koja se bavi time iz 248 mogućih uglova, npr. u sticky ones.

:)

ivanavi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 18:01

Post od ivanavi »

imam jedan problem...nestala mi je {i}nformacija da je poruka stigla,tacnije nema mi onog malog zelenog i u sent messages. :blinky:

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 29. Okt 2006. 02:05

Post od Tapazzirung »

Evo i ja sam odnedavno postao vlasnik pomenute nokie...

Sto se tice punjenja u fabrickom prospektu pise da je za kompletno ispraznjenu bateriju potrebno oko 2 sata i 45 minuta da se napuni,ali meni se tel punio tacno 2 sata...tako da je to OK.

Sto se tice tema,mozes iskoristiti teme za 6233,posto jos nisam nasao teme za 6300,tj pise da su za taj tel...a ustvari su iste kao i za 6233.

valdevit
Banned

Post od valdevit »

probao neke teme i nista...nece da ih prepozna pc suite :? :uhuh: ajd ako imas neke sajtove ti posalji na pp 8)

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 29. Okt 2006. 02:05

Post od Tapazzirung »

hm....ja sam ih prebacio bez pc suit-a

samo preko bluetootha,onako na "golo" i radi extra,tj teme su do j...

Ajd poslacu ti.

valdevit
Banned

Post od valdevit »

ponovo sam probao teme od 6131 i 6233 i nece da se instaliraju :angry: imam i blutut,al je problem sto nikako nemogu da nadjem drajvere za vistu,jer nemogu da se setim tacno modela blutut-a koji posedujem :chytry:

cvrle_85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 19:07

Post od cvrle_85 »

Jel moze neko da mi kaze koji program je dobar za pravljenje tema za ovaj fon? Ja sam nasao Nokia Theme Studio 2.2 for S40, ali tamo ne pise da ovaj program podrzava nokiju 6300, da li to ima ikakve veze?

Hvala unapred,

valdevit
Banned

Post od valdevit »

podrzava on nokiu 6300,jer taj telefon poseduje s40 fabricki softver...samo pravi teme i uzivaj,to je jedini program koji ja znam da na njemu mozes da pravis teme za ovaj tel... :D

akyyy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 01:41

Post od akyyy »

E ljudi,ja imam ovaj telefon ali nemam dugme sa desne bocne strane za slikanje horizontalno,a video sam na drugom da ima,i iznad slova na tastaturi su mi i sitno arapska slova,ne zanm dal to ima neke veze?

cvrle_85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 19:07

Post od cvrle_85 »

@valdevit, hvala

@akyyy, pa, koliko ja znam, dugme za bocno slikanje na ovom telefonu i ne postoji. A to sto imas arapska slova, moze da ti govori za koje trziste je ovaj tel namenjen.

Pozdrav,

Odgovori