Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
kupio sam ovaj telefon i za sad sam zadovoljan njime,jedina mana mu je baterija koja se dugo puni,sve ostalo je veoma dobro uradjeno.
Mene interesuje da li ima neki sajt sa temama za ovaj telefon imam sajt za slike,aplikacije me ne zanimaju,kao ni igre,jer ima sudoku i dovoljno mi je
takodje me interesuju misljenja drugih korisnika ovog telefona
na testu ovog telefona lepo pise da se puni tacno 2 sata,a telefon kao telefon je kupljen u prodavnici gde se prodaju originali,tako da cisto sumnjam da sam dobio neki ''jeftiniji punjac'',jer taj isti punjac je nalazi u svim originalnim pakovanjima
ocekujem tu pp
valdevit, pa ne postoji original i fals telefon,postoji samo cisti i brendiran tj skidan sa mreze,a oba su originali!
A ne vidim zasto je mana sto se telefon puni 2h? Mada jeste malo duze,ipak 6300 ima slabiju bateriju od 6233,a moja 6233 se puni max 1.5 sat!
o tome ti pricam,a postoji velika razlika izmedju originala i ''fals'' telefona,al necemo o tome
ajde ako imas neke sajtove za ove nase telefone posalji mi na pp
Sto se tice utisaka telofon je odlican meni se puni ko 1h i 50min, po meni nema mana i odlicno je to sto ima veoma veliki objektiv to jest brzu kameru!
I takodje me zanima da li postoje Symbian teme za nokiu 6630 koje su kao kod tema na Sony Ericson telefonima znaci da nije ista slika na wallpaperu i na primer kada udjes u setings ili galeriju?
na primer na sony ericson telefonima imas temu na primer sad lupam barcelona temu, znaci wallpaper je brcelonin grb, galerija ronaldihno slika i kada pomeras taster gore dole i zaustavis se na images pored toga ima mali brcelonin grb umesto oznacenog belog polja?
Telefon je skroz ok. Mada mogao je biti malo bolji zvuk u slusalici prilikom razgovora
Imam telefon vec vise od mesec dana i sada kada uzmem u ruke neki drugi telefon cini mi se veoma nezgodan i debeo.
Koristio sam ga skoro kao diktafon i mogu reci da sam se iznenadio jasnocom snimljenog zvuka.
Ljudi,jedna mala pomoc? Treba da formiram bateriju na ovom telefonu prvi put,i cuo sam da se puni 3x12 sati,a negde sam cuo samo dok se ne napuni skroz pa se onda izvadi s punjenja. I zanima me kad se skroz napuni,da li je fora da se sto manje koristi da bi se sporije potrosila,ili da se sto pre isprazni,ili pak normalno koriscenje?
Napuniš do kraja, isprazniš skoro do kraja, i posle koristiš kako si navikao, a pre toga potražiš neku temu koja se bavi time iz 248 mogućih uglova, npr. u sticky ones.
Evo i ja sam odnedavno postao vlasnik pomenute nokie...
Sto se tice punjenja u fabrickom prospektu pise da je za kompletno ispraznjenu bateriju potrebno oko 2 sata i 45 minuta da se napuni,ali meni se tel punio tacno 2 sata...tako da je to OK.
Sto se tice tema,mozes iskoristiti teme za 6233,posto jos nisam nasao teme za 6300,tj pise da su za taj tel...a ustvari su iste kao i za 6233.
ponovo sam probao teme od 6131 i 6233 i nece da se instaliraju imam i blutut,al je problem sto nikako nemogu da nadjem drajvere za vistu,jer nemogu da se setim tacno modela blutut-a koji posedujem
Jel moze neko da mi kaze koji program je dobar za pravljenje tema za ovaj fon? Ja sam nasao Nokia Theme Studio 2.2 for S40, ali tamo ne pise da ovaj program podrzava nokiju 6300, da li to ima ikakve veze?
podrzava on nokiu 6300,jer taj telefon poseduje s40 fabricki softver...samo pravi teme i uzivaj,to je jedini program koji ja znam da na njemu mozes da pravis teme za ovaj tel...
E ljudi,ja imam ovaj telefon ali nemam dugme sa desne bocne strane za slikanje horizontalno,a video sam na drugom da ima,i iznad slova na tastaturi su mi i sitno arapska slova,ne zanm dal to ima neke veze?
@akyyy, pa, koliko ja znam, dugme za bocno slikanje na ovom telefonu i ne postoji. A to sto imas arapska slova, moze da ti govori za koje trziste je ovaj tel namenjen.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.