Za mrtve piksele sam pitao jer sam promenio TRI iphone-a, koje sam nove iz Svajcarske dobijao, vec sa jednim ili vise mrtvih piksela. Posle treceg sam digao ruke. Zato me plasi da li ce kod samsunga biti isti slucaj. Pomislio sam i da to ima neke veze sa touch screen ekranima jer pre ovog iphone-a imao sam gomilu telefona, uglavnom nokia symbian i ni na jednom nisam imao ni jedan mrtav piksel. Kad smo vec kod toga i ove price oko garancije iz posta iznad, da li mozda neko od vas zna da li konkretno Roaming, odnosno njihova garancija pokriva pojavu mrtvih piksela i ako pokriva, da li ima neki uslov do kojeg broja ne pokriva? Telefon koji cu mozda uzeti je sa njihovom garancijom, pa me zato zanima. Kad smo vec kod njih i one price za koje trziste je namenjen telefon, da li mozda znate za koje trziste su telefoni koji Roaming prodaje? Pretpostavljam da su svi iz istog izvora.
Sto se kamere tice, ako on moze da pravi onakve slike kao sa onog linka sto sam postavio, onda je to za moj ukus bar fenomenalno, jer ipak je to samo mobilni telefon, a ne digitalac. Pritom, indirektno zakljucujem iz pojedinih komentara da je ovo ok kamera, ali da ima i boljih. Interesuje me koji su to telefoni koji imaju bolje kamere od ovog modela? Imao sam recimo prethodno n82, koji vazi za telefon sa dobrom kamerom i ove slike sa samunga su znacajno bolje od slika sa n82. KAd smo vec kod kamere, kakva je situacija sa video snimcima? Znam da moze da snima u 640x480, ali ne znam kakav je kvalitet snimaka? Da li je u randu ovih slika sa onog linka?
Za cenu, odnosno gubitak pri prodaji sam pitao iz dva razloga. Prvo nikada nisam koristio wm telefon(stari symbian-ac

Kod omnije mi je nije opet najjasnija ta prica o rezoluciji. Jel moze neko ukratko to da mi objasni? Da li je mana te rezolucije samo disproporcija izmedju duzine i sirine, ili je sama rezolucija mala, pa je prikaz slike na ekranu smooth, mutan (neostar)? Recimo 5800 ima duplo vecu rezoluciju od iphone-a a manji ekran i kazu da je prikaz savrsen.