Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Super, moze i to, rado bih uklonila par nepotrebnih :) mozes li mi samo reci nazive pa da ih iskopam? Hvala :)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

jazz patch se zove:
Clear FP2 Active Standby
ako si zainteresovana poslacu ti link na PM, da ne reklamiram drugi forum ovde. ;)
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

Moze kljun, slobodno salji na private :) pa da konacno malo sredim mobile desktop :) hvala puno na pomoci :):)

rafaelo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2008. 03:17

Post od rafaelo »

Juče sam ubacio novi softver 31.002 nisam još ispitao šta jesve novo ali ono što sam za sada primetio je da Navi Wheel radi u svim aplikacijama,čini mi se bolji zvuk i jači i što me je baš obradovalo kada okreneš telefon licem ka stolu utiša se zvuk,i još nekoliko sitnica ne toliko bitnih.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

ima li neko predstavu zbog cega svaki drugi snimnjeni video secka? pretpostavljam da nije hardverski problem posto su n79 i 6220 malte ne identicni i on nema taj problem. i interesuje me da li je bezbedno raditi update preko wifi? hvatam jedan signal i brzina je odlicna ali radi samo par sati dnevno pa me je malo strah da ne prekine usred updatea

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

mare-ss, verovatno je problem do sw telefona,mada bi mogao da probas i sa drugom MMC karticom,mozda je do nje...?
Update preko Wlan-a je apsolutno bezbedan,sve se odradi lakse i brze nego preko PC-a,a ako sumnjas da ce ti se ta veza prekinuti,ti skokni da nekog kafica,restorana gde postoji Hot-spot i odradi ga tako... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan

Post od mare-ss »

Evo odradio sam update iz fotelje za par minuta, snimio sam jedan klip i ide odlicno taman sam se poradovao, snimim drugi i naravno secka kao i pre al dobro sad sta da se radi. A inace secka kad snimam i na memoriju telefona i na karticu, probacu da nadjem neku brzu mada ne verujem da je do toga

voncheda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 30. Okt 2007. 18:32

Post od voncheda »

Imam problem posle update-a softvera telefon je poceo da mi brise nove unose telefona na sim karticu,t.j. posle ukljucivanja telefona unosi od prethodnog dana nestaju.
Unapred zahvalan Voncheda.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

voncheda, probaj hard reset da uradiš. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

neltu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Dec 2009. 00:58

Post od neltu »

ne mozes nista pokvariti ako upadujes i da pukne usred download- a, jer se prvo skida update fajl, pa se posle instalira , tako da ako ga skines posle ti wifi i ne treba.

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

Izašla je nova verzija firmware-a za N79, v32.001. Ima li ko da je instalirao? Zna li ko o kakvim se izmenama radi, vredi li update-ovati?

makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

imam n 79 i imam jedan problem kada stavim na dual mode pokazuje mrezu no kad me neko trazi ili ja da pozovem pokazuje ko da je tel isklucen ,a kad je na gsm radi perfektno.

u cemu je problem
hvala

zzbobby
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 00:14

Post od zzbobby »

gde da skinem fm transmitter za n97 azurirao sam najnoviji softver ali nema programa a u opisu telefona pise da ima fm transmitter

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

makish, probaj karticu ubaciti u neki drugi telefon sa dual mode pa vidi kako će se ponašati. Ako je sve ok, probaj da odradiš hard reset na telefonu, ili eventualno da instaliraš novi software.

zzbobby, FM transmiter je ugrađen, nije aplikacija koju zasebno instaliraš. Moraš promeniti product code sa srpskog (Balkans) na neki drugi, imaš na forumu uputstvo kako se to radi. Ljudi iz Nokia-e su greškom shvatili da je fm transmiter ilegalan na ovim prostorima, pa ga zato nema kod Balkans product code :)

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan

Post od mare-ss »

Odradio sam update sa v.31 na 32 i jedine stvari koje sam za nedelju dana primetio je da nema onog povremenog kocenja, recimo kad izadjem iz opere pa odmah pustim neki klip trebalo mu je mozda pola minuta da ga pokrene. Druga stvar, desavalo se da kada se tel u power saver modu puni posle ne moze da se otkljuca bez vadjenja baterije a sad sve ide savrseno glatko. Update je tezak svega 0.5mb i sa moje strane svaka preporuka. Naravno hack ostaje :)

neltu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Dec 2009. 00:58

Post od neltu »

ja sam takodje uradio update softwera , i cini mi se da baterija traje mnogo duze nego do sad , mozda se to meni cini , ali izgleda da je tako, inace cu morati hard reset uraditi , koci mi tel , a cini mi se zbog nokia maps cra*ked ver., a inace imam oko 100 instaliranih programa i opet radi lepo sa karticom od 8GB, izuzetan telefon , skoro bez mane..

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Uradio sam hard reset na n79 i nikako mi nece sad pokrenuti programe ,izbacuje gresku KERN EXEC 3 i main E32USER-CBase7 ,sta to znaci?Ima li ko kakvog predloga sta mi je ciniti?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

de.marko, ne znam u cemu je problem ali evo pogledaj kako su neki resili problem (kucaj te sifre u Google pa ce ti otvoriti jos stranica gde se pominju ti problemi i njhova resenja): KLIK

Da li si formatirao i memorijsku karticu?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

de.marko, znaci hard reset,format memorijske i nakon toga update sw ako imas neku stariju verziju.Ukoliko i dalje budes imao istih problema,znaci da je softver skroz puko i telefon mora na box na ponovno programiranje.
Inace samo da vas obavestim da slobodno updatujte v32 jer je i nju moguce hackovati uz pomoc novog Hello OX 2.0.3 Baterija sad drzi ko luda :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Hvala Sale_M uradio sam hard reset i format kartice i sad je ok sa programima ali nikako ne mogu da pokrenem internet ni preko wi fi ni preko mobilnog interneta ,wapa.to me sada muci i ne znam kako da to resim.

Odgovori