Nokia N79
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
 - Kontakt:

jazz patch se zove:

ako si zainteresovana poslacu ti link na PM, da ne reklamiram drugi forum ovde.Clear FP2 Active Standby
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						ima li neko predstavu zbog cega svaki drugi snimnjeni video secka? pretpostavljam da nije hardverski problem posto su n79 i 6220 malte ne identicni i on nema taj problem. i interesuje me da li je bezbedno raditi update preko wifi? hvatam jedan signal i brzina je odlicna ali radi samo par sati dnevno pa me je malo strah da ne prekine usred updatea

mare-ss, verovatno je problem do sw telefona,mada bi mogao da probas i sa drugom MMC karticom,mozda je do nje...?
Update preko Wlan-a je apsolutno bezbedan,sve se odradi lakse i brze nego preko PC-a,a ako sumnjas da ce ti se ta veza prekinuti,ti skokni da nekog kafica,restorana gde postoji Hot-spot i odradi ga tako...

Update preko Wlan-a je apsolutno bezbedan,sve se odradi lakse i brze nego preko PC-a,a ako sumnjas da ce ti se ta veza prekinuti,ti skokni da nekog kafica,restorana gde postoji Hot-spot i odradi ga tako...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
						makish, probaj karticu ubaciti u neki drugi telefon sa dual mode pa vidi kako će se ponašati. Ako je sve ok, probaj da odradiš hard reset na telefonu, ili eventualno da instaliraš novi software.
zzbobby, FM transmiter je ugrađen, nije aplikacija koju zasebno instaliraš. Moraš promeniti product code sa srpskog (Balkans) na neki drugi, imaš na forumu uputstvo kako se to radi. Ljudi iz Nokia-e su greškom shvatili da je fm transmiter ilegalan na ovim prostorima, pa ga zato nema kod Balkans product code

zzbobby, FM transmiter je ugrađen, nije aplikacija koju zasebno instaliraš. Moraš promeniti product code sa srpskog (Balkans) na neki drugi, imaš na forumu uputstvo kako se to radi. Ljudi iz Nokia-e su greškom shvatili da je fm transmiter ilegalan na ovim prostorima, pa ga zato nema kod Balkans product code
Odradio sam update sa v.31 na 32 i jedine stvari koje sam za nedelju dana primetio je da nema onog povremenog kocenja, recimo kad izadjem iz opere pa odmah pustim neki klip trebalo mu je mozda pola minuta da ga pokrene. Druga stvar, desavalo se da kada se tel u power saver modu puni posle ne moze da se otkljuca bez vadjenja baterije a sad sve ide savrseno glatko. Update je tezak svega 0.5mb i sa moje strane svaka preporuka. Naravno hack ostaje 

ja sam takodje uradio update softwera , i cini mi se da baterija traje mnogo duze nego do sad , mozda se to meni cini , ali izgleda da je tako, inace cu morati hard reset uraditi , koci mi tel , a cini mi se zbog nokia maps cra*ked ver., a inace imam oko 100 instaliranih programa i opet radi lepo sa karticom od 8GB, izuzetan telefon , skoro bez mane..

de.marko, ne znam u cemu je problem ali evo pogledaj kako su neki resili problem (kucaj te sifre u Google pa ce ti otvoriti jos stranica gde se pominju ti problemi i njhova resenja): KLIK
Da li si formatirao i memorijsku karticu?

Da li si formatirao i memorijsku karticu?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- 
				Sale_M
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
 - :: HUAWEI P40 Pro +
 - :: HUAWEI P40 Pro

de.marko, znaci hard reset,format memorijske i nakon toga update sw ako imas neku stariju verziju.Ukoliko i dalje budes imao istih problema,znaci da je softver skroz puko i telefon mora na box na ponovno programiranje.
Inace samo da vas obavestim da slobodno updatujte v32 jer je i nju moguce hackovati uz pomoc novog Hello OX 2.0.3 Baterija sad drzi ko luda

Inace samo da vas obavestim da slobodno updatujte v32 jer je i nju moguce hackovati uz pomoc novog Hello OX 2.0.3 Baterija sad drzi ko luda
XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet