Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Juče sam ubacio novi softver 31.002 nisam još ispitao šta jesve novo ali ono što sam za sada primetio je da Navi Wheel radi u svim aplikacijama,čini mi se bolji zvuk i jači i što me je baš obradovalo kada okreneš telefon licem ka stolu utiša se zvuk,i još nekoliko sitnica ne toliko bitnih.
ima li neko predstavu zbog cega svaki drugi snimnjeni video secka? pretpostavljam da nije hardverski problem posto su n79 i 6220 malte ne identicni i on nema taj problem. i interesuje me da li je bezbedno raditi update preko wifi? hvatam jedan signal i brzina je odlicna ali radi samo par sati dnevno pa me je malo strah da ne prekine usred updatea
mare-ss, verovatno je problem do sw telefona,mada bi mogao da probas i sa drugom MMC karticom,mozda je do nje...?
Update preko Wlan-a je apsolutno bezbedan,sve se odradi lakse i brze nego preko PC-a,a ako sumnjas da ce ti se ta veza prekinuti,ti skokni da nekog kafica,restorana gde postoji Hot-spot i odradi ga tako...
Evo odradio sam update iz fotelje za par minuta, snimio sam jedan klip i ide odlicno taman sam se poradovao, snimim drugi i naravno secka kao i pre al dobro sad sta da se radi. A inace secka kad snimam i na memoriju telefona i na karticu, probacu da nadjem neku brzu mada ne verujem da je do toga
Imam problem posle update-a softvera telefon je poceo da mi brise nove unose telefona na sim karticu,t.j. posle ukljucivanja telefona unosi od prethodnog dana nestaju.
Unapred zahvalan Voncheda.
ne mozes nista pokvariti ako upadujes i da pukne usred download- a, jer se prvo skida update fajl, pa se posle instalira , tako da ako ga skines posle ti wifi i ne treba.
imam n 79 i imam jedan problem kada stavim na dual mode pokazuje mrezu no kad me neko trazi ili ja da pozovem pokazuje ko da je tel isklucen ,a kad je na gsm radi perfektno.
makish, probaj karticu ubaciti u neki drugi telefon sa dual mode pa vidi kako će se ponašati. Ako je sve ok, probaj da odradiš hard reset na telefonu, ili eventualno da instaliraš novi software.
zzbobby, FM transmiter je ugrađen, nije aplikacija koju zasebno instaliraš. Moraš promeniti product code sa srpskog (Balkans) na neki drugi, imaš na forumu uputstvo kako se to radi. Ljudi iz Nokia-e su greškom shvatili da je fm transmiter ilegalan na ovim prostorima, pa ga zato nema kod Balkans product code
Odradio sam update sa v.31 na 32 i jedine stvari koje sam za nedelju dana primetio je da nema onog povremenog kocenja, recimo kad izadjem iz opere pa odmah pustim neki klip trebalo mu je mozda pola minuta da ga pokrene. Druga stvar, desavalo se da kada se tel u power saver modu puni posle ne moze da se otkljuca bez vadjenja baterije a sad sve ide savrseno glatko. Update je tezak svega 0.5mb i sa moje strane svaka preporuka. Naravno hack ostaje
ja sam takodje uradio update softwera , i cini mi se da baterija traje mnogo duze nego do sad , mozda se to meni cini , ali izgleda da je tako, inace cu morati hard reset uraditi , koci mi tel , a cini mi se zbog nokia maps cra*ked ver., a inace imam oko 100 instaliranih programa i opet radi lepo sa karticom od 8GB, izuzetan telefon , skoro bez mane..
Uradio sam hard reset na n79 i nikako mi nece sad pokrenuti programe ,izbacuje gresku KERN EXEC 3 i main E32USER-CBase7 ,sta to znaci?Ima li ko kakvog predloga sta mi je ciniti?
de.marko, ne znam u cemu je problem ali evo pogledaj kako su neki resili problem (kucaj te sifre u Google pa ce ti otvoriti jos stranica gde se pominju ti problemi i njhova resenja): KLIK
de.marko, znaci hard reset,format memorijske i nakon toga update sw ako imas neku stariju verziju.Ukoliko i dalje budes imao istih problema,znaci da je softver skroz puko i telefon mora na box na ponovno programiranje.
Inace samo da vas obavestim da slobodno updatujte v32 jer je i nju moguce hackovati uz pomoc novog Hello OX 2.0.3 Baterija sad drzi ko luda
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala Sale_M uradio sam hard reset i format kartice i sad je ok sa programima ali nikako ne mogu da pokrenem internet ni preko wi fi ni preko mobilnog interneta ,wapa.to me sada muci i ne znam kako da to resim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.