Da potvrdim, da je nemoguće prekinuti ugovor sa 50% popusta i potpisati novi uz telefon, dok traje ugovorna obaveza! Mislim, strašno, hteo sam na drugom broju, da im plaćam mesečno 2000din umesto 300din, i ne može, pa dobro, ne znam ko je ovde lud!
Ensiferum, a bre???? Pa meni i mojoj zeni su rekli da moze u bilo kom momentu ako zeli da uzme nov telefon, potpisuje novi ugovor sa punom cenom, ali se ona ipak odlucila za 50%, uz svoju roze Lumiu710...
Pa stvarno ko je tu lud da odbijaju pare?
Znam da u Vipu ovo resavaju za 5 min, potpisuje se novi aneks ugovora i to je to.... Svasta!
Ja lepo isto to kažem gospođici/gospođi preko telefona, da li je moguće da nećete od mene, koji inače imam 3 postpaid broja kod vas, dodatnih 1700din mesečno!!! Svašta! Otićiću do poslovnice, mada mi ih je muka više!
Ensiferum, ma odi lepo do poslovnice i tamo vidi sta se desava.Jer ovi sto rade kao "operateri" preko telefona,nemaju pojma,naravno svaka cast izuzecima..
I ja glasam da odes do najblize poslovnice i tamo zatrazis menadjera ili neku odgovorniju osobu i njoj predocis svoje zelje (koje njima idu u prilog), verovatno ce onda pisati zahtev ali uopste ne vidim razlog da odbiju necije novce....
acamatic napisao:Ensiferum, ma odi lepo do poslovnice i tamo vidi sta se desava.Jer ovi sto rade kao "operateri" preko telefona,nemaju pojma,naravno svaka cast izuzecima..
U telenoru bi dobio jos i kafu i pice kad bi to hteo da uradis. Ja kad sam jesenas sklapao ugovor sa 50% to su mi i napomenuli da u svakom momentu mogu da ga prekinem i potpisem novi sa nekim telefonom i punom cenom pretplate.
Tacno se vidi da je to javno preduzece koje apsolutno ne zanima profit vec samo procedure i pravila, koja inace striktno moraju da se postoju, cak i u slucaju kad idu na obostranu stetu (korinik je nezadovoljan,firmi smanjen prihod).
Strasno
Aman ljudi...Oce li ovi produziti tu akciju 50% i posle 31.03?Zna li neko sa sigurnosu?(preneo bih broj iz pripejda u postpejd,ali kako mi najesen istice Vip,nebi bas da zurim)...Na sajtu i dalje stoji 31.03, .
Ma meni je potreban lep paket(Mix Net L,mozda i M),ali za stvarno male pare,sto sa 50% i jeste i da imam SVE, ,i tamo gde radim,nemoraju brzine biti da se u....s,bitno je da imam.Sve to sa ovom akcijom dobijam,telefon sam uzeo preko oglasa,vise nego dobar za male pare,sto onda da sebi skacem u stomak sa skupim paketima....
Budite među prvima, prijavite se i rezervišite HTC One ili Sony Xperia Z. Najbrže očekuju pokloni!
Uz telefon HTC One prvih 200 korisnika dobijaju poklon futrolu, a uz telefon Sony Xperia Z prvih 50 korisnika dobija na poklon Sony slušalice.
Ovi moćni smart telefoni izuzetnog dizajna, vrhunskog kvaliteta sa novim funkcionalnostima pružiće vam jedinstveno iskustvo mobilnih komunikacija, a u mt:s ponudi uskoro će vam biti dostupni uz odgovarajući postpaid tarifni profil, a uz Mega Net po ceni već od 1 dinar.
Telefone rezervišite:
1.putem webshop-a
2. u mt:s poslovnicama
3. pozivom na 790 ili 19818
Napomene:
Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika
Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa
Kampanja traje dok traju zalihe telefona.
Ukoliko želite da u svakom trenutku i na bilo kom mestu imate neograničen, a brz i pouzdan Internet, Mobilni Net paketi su pravi izbor za Vas!
U zavisnosti od vaših navika i potreba, možete da se opredelite za pakete Mobilni Net 3GB, Mobilni Net 15 GB i Mobilni Net 50 GB, uz koje u okviru mesečne pretplate imate na raspolaganju određenu količinu podataka za prenos u domaćem saobraćaju po najvećoj mogućoj brzini u mt:s mreži, do 42/5.7 Mb/s.
* Maksimalna brzina prenosa podataka do 42/5.7 Mb/s je maksimalna teoretski ostvariva brzina u mt:s mreži, koja zavisi od modema koji koristite, pristupne tehnologije, kao i od pokrivenosti i jačine signala naše mobilne mreže na mestu gde koristite Mobilni Internet
Kada iskoristite količinu podataka u okviru pretplate, i dalje imate mogućnost da neograničeno koristite Internet do kraja meseca, ali sa smanjenom brzinom protoka - do 64/32 Kb/s. Ali, ukoliko želite da vam u tom periodu Internet bude dostupan opet po maksimalnoj brzini protoka do 42/5.7 Mb/s, uvek možete kupiti Mobilni Net Plus dodatak od 500 MB po ceni od 300 dinara. Ovaj dodatak možete aktivirati najviše tri puta u toku jednog meseca i važi do kraja meseca u kojem je kupljen.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.