MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Re: MT:S novosti

Post od Ensiferum »

Da potvrdim, da je nemoguće prekinuti ugovor sa 50% popusta i potpisati novi uz telefon, dok traje ugovorna obaveza! :o :x Mislim, strašno, hteo sam na drugom broju, da im plaćam mesečno 2000din umesto 300din, i ne može, pa dobro, ne znam ko je ovde lud! :uhuh:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ensiferum, a bre???? Pa meni i mojoj zeni su rekli da moze u bilo kom momentu ako zeli da uzme nov telefon, potpisuje novi ugovor sa punom cenom, ali se ona ipak odlucila za 50%, uz svoju roze Lumiu710...
Pa stvarno ko je tu lud da odbijaju pare?
Znam da u Vipu ovo resavaju za 5 min, potpisuje se novi aneks ugovora i to je to.... Svasta!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Ja lepo isto to kažem gospođici/gospođi preko telefona, da li je moguće da nećete od mene, koji inače imam 3 postpaid broja kod vas, dodatnih 1700din mesečno!!! :dry: Svašta! :blinky: Otićiću do poslovnice, mada mi ih je muka više! :x

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Ensiferum, stvarno covek da ne poveruje sta odbijaju...Idi do poslovnice,mislim da ce ti oni ipak odobriti to.:)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ensiferum, ma odi lepo do poslovnice i tamo vidi sta se desava.Jer ovi sto rade kao "operateri" preko telefona,nemaju pojma,naravno svaka cast izuzecima..

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

I ja glasam da odes do najblize poslovnice i tamo zatrazis menadjera ili neku odgovorniju osobu i njoj predocis svoje zelje (koje njima idu u prilog), verovatno ce onda pisati zahtev ali uopste ne vidim razlog da odbiju necije novce....
D500&E71

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

acamatic napisao:Ensiferum, ma odi lepo do poslovnice i tamo vidi sta se desava.Jer ovi sto rade kao "operateri" preko telefona,nemaju pojma,naravno svaka cast izuzecima..
+1

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

U telenoru bi dobio jos i kafu i pice kad bi to hteo da uradis. Ja kad sam jesenas sklapao ugovor sa 50% to su mi i napomenuli da u svakom momentu mogu da ga prekinem i potpisem novi sa nekim telefonom i punom cenom pretplate.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

iz tih razloga ja pamtim ime osobe sa kojom razgovaram, pa sam tako nekoliko puta pisao prigovore na rad pojedinih.
Ne samo u mobilnoj telefoniji... :D
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

NE MOŽE!!! :dry: Može samo da se potpiše aneks ugovora o prelasku na neku drugu tarifu, dok ugovor traje!!!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Strasno, kad sam produzio ugovor naglasili su mi da mogu da predjem na box ili novi ugovor sa telefonom. Pitacu i ovde u poslovnicu, mozda moze u Nis :)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

i meni su rekli da mogu samo u slučaju da broj vežem za box paket, i to je to! :uhuh:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Tacno se vidi da je to javno preduzece koje apsolutno ne zanima profit vec samo procedure i pravila, koja inace striktno moraju da se postoju, cak i u slucaju kad idu na obostranu stetu (korinik je nezadovoljan,firmi smanjen prihod).
Strasno :x
D500&E71

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Aman ljudi...Oce li ovi produziti tu akciju 50% i posle 31.03?Zna li neko sa sigurnosu?(preneo bih broj iz pripejda u postpejd,ali kako mi najesen istice Vip,nebi bas da zurim)...Na sajtu i dalje stoji 31.03, :D .

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Do sad im je praksa bila da nas kao drže u neizvesnosti :blinky: , a onda poslednji dan produže akciju.
Slepci, državna firma :disgust:

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

MT:S novosti

Post od darkonda »

ma i ja cekam al cu od aprila uzeti box. lep paket se dobie za relativno male pare..

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ma meni je potreban lep paket(Mix Net L,mozda i M),ali za stvarno male pare,sto sa 50% i jeste i da imam SVE, :oops: ,i tamo gde radim,nemoraju brzine biti da se u....s,bitno je da imam.Sve to sa ovom akcijom dobijam,telefon sam uzeo preko oglasa,vise nego dobar za male pare,sto onda da sebi skacem u stomak sa skupim paketima....

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Uskoro! HTC One i Sony Xperia Z :D
11.03.2013

Rezervišite i dobijate poklon!

Budite među prvima, prijavite se i rezervišite HTC One ili Sony Xperia Z. Najbrže očekuju pokloni!

Uz telefon HTC One prvih 200 korisnika dobijaju poklon futrolu, a uz telefon Sony Xperia Z prvih 50 korisnika dobija na poklon Sony slušalice.

Ovi moćni smart telefoni izuzetnog dizajna, vrhunskog kvaliteta sa novim funkcionalnostima pružiće vam jedinstveno iskustvo mobilnih komunikacija, a u mt:s ponudi uskoro će vam biti dostupni uz odgovarajući postpaid tarifni profil, a uz Mega Net po ceni već od 1 dinar.
Telefone rezervišite:
1.putem webshop-a
2. u mt:s poslovnicama
3. pozivom na 790 ili 19818

Napomene:
Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika
Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa
Kampanja traje dok traju zalihe telefona.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... ria-Z.html

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Mobilni Net paketi – Novo! :D :D :D
Ukoliko želite da u svakom trenutku i na bilo kom mestu imate neograničen, a brz i pouzdan Internet, Mobilni Net paketi su pravi izbor za Vas!

U zavisnosti od vaših navika i potreba, možete da se opredelite za pakete Mobilni Net 3GB, Mobilni Net 15 GB i Mobilni Net 50 GB, uz koje u okviru mesečne pretplate imate na raspolaganju određenu količinu podataka za prenos u domaćem saobraćaju po najvećoj mogućoj brzini u mt:s mreži, do 42/5.7 Mb/s.

* Maksimalna brzina prenosa podataka do 42/5.7 Mb/s je maksimalna teoretski ostvariva brzina u mt:s mreži, koja zavisi od modema koji koristite, pristupne tehnologije, kao i od pokrivenosti i jačine signala naše mobilne mreže na mestu gde koristite Mobilni Internet

Kada iskoristite količinu podataka u okviru pretplate, i dalje imate mogućnost da neograničeno koristite Internet do kraja meseca, ali sa smanjenom brzinom protoka - do 64/32 Kb/s. Ali, ukoliko želite da vam u tom periodu Internet bude dostupan opet po maksimalnoj brzini protoka do 42/5.7 Mb/s, uvek možete kupiti Mobilni Net Plus dodatak od 500 MB po ceni od 300 dinara. Ovaj dodatak možete aktivirati najviše tri puta u toku jednog meseca i važi do kraja meseca u kojem je kupljen.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... -novo.html

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

I ja sad treba da poverujem da je ovo tacna mapa pokrivenosti mts 3G interneta :)
http://www.mts.telekom.rs/index.php/map ... nosti.html

Odgovori