MTS novosti
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Re: MT:S novosti
Da potvrdim, da je nemoguće prekinuti ugovor sa 50% popusta i potpisati novi uz telefon, dok traje ugovorna obaveza!
Mislim, strašno, hteo sam na drugom broju, da im plaćam mesečno 2000din umesto 300din, i ne može, pa dobro, ne znam ko je ovde lud! 
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ensiferum, a bre???? Pa meni i mojoj zeni su rekli da moze u bilo kom momentu ako zeli da uzme nov telefon, potpisuje novi ugovor sa punom cenom, ali se ona ipak odlucila za 50%, uz svoju roze Lumiu710...
Pa stvarno ko je tu lud da odbijaju pare?
Znam da u Vipu ovo resavaju za 5 min, potpisuje se novi aneks ugovora i to je to.... Svasta!
Pa stvarno ko je tu lud da odbijaju pare?
Znam da u Vipu ovo resavaju za 5 min, potpisuje se novi aneks ugovora i to je to.... Svasta!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

Ja lepo isto to kažem gospođici/gospođi preko telefona, da li je moguće da nećete od mene, koji inače imam 3 postpaid broja kod vas, dodatnih 1700din mesečno!!!
Svašta!
Otićiću do poslovnice, mada mi ih je muka više! 
Ensiferum, stvarno covek da ne poveruje sta odbijaju...Idi do poslovnice,mislim da ce ti oni ipak odobriti to.
Ensiferum, ma odi lepo do poslovnice i tamo vidi sta se desava.Jer ovi sto rade kao "operateri" preko telefona,nemaju pojma,naravno svaka cast izuzecima..
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
I ja glasam da odes do najblize poslovnice i tamo zatrazis menadjera ili neku odgovorniju osobu i njoj predocis svoje zelje (koje njima idu u prilog), verovatno ce onda pisati zahtev ali uopste ne vidim razlog da odbiju necije novce....
D500&E71
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
+1acamatic napisao:Ensiferum, ma odi lepo do poslovnice i tamo vidi sta se desava.Jer ovi sto rade kao "operateri" preko telefona,nemaju pojma,naravno svaka cast izuzecima..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
U telenoru bi dobio jos i kafu i pice kad bi to hteo da uradis. Ja kad sam jesenas sklapao ugovor sa 50% to su mi i napomenuli da u svakom momentu mogu da ga prekinem i potpisem novi sa nekim telefonom i punom cenom pretplate.
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
iz tih razloga ja pamtim ime osobe sa kojom razgovaram, pa sam tako nekoliko puta pisao prigovore na rad pojedinih.
Ne samo u mobilnoj telefoniji...
Ne samo u mobilnoj telefoniji...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

NE MOŽE!!!
Može samo da se potpiše aneks ugovora o prelasku na neku drugu tarifu, dok ugovor traje!!!
-
Zligor
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Strasno, kad sam produzio ugovor naglasili su mi da mogu da predjem na box ili novi ugovor sa telefonom. Pitacu i ovde u poslovnicu, mozda moze u Nis 
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

i meni su rekli da mogu samo u slučaju da broj vežem za box paket, i to je to! 
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Tacno se vidi da je to javno preduzece koje apsolutno ne zanima profit vec samo procedure i pravila, koja inace striktno moraju da se postoju, cak i u slucaju kad idu na obostranu stetu (korinik je nezadovoljan,firmi smanjen prihod).
Strasno
Strasno
D500&E71
Aman ljudi...Oce li ovi produziti tu akciju 50% i posle 31.03?Zna li neko sa sigurnosu?(preneo bih broj iz pripejda u postpejd,ali kako mi najesen istice Vip,nebi bas da zurim)...Na sajtu i dalje stoji 31.03,
.
Do sad im je praksa bila da nas kao drže u neizvesnosti
, a onda poslednji dan produže akciju.
Slepci, državna firma
Slepci, državna firma
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
MT:S novosti
ma i ja cekam al cu od aprila uzeti box. lep paket se dobie za relativno male pare..
Ma meni je potreban lep paket(Mix Net L,mozda i M),ali za stvarno male pare,sto sa 50% i jeste i da imam SVE,
,i tamo gde radim,nemoraju brzine biti da se u....s,bitno je da imam.Sve to sa ovom akcijom dobijam,telefon sam uzeo preko oglasa,vise nego dobar za male pare,sto onda da sebi skacem u stomak sa skupim paketima....
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

Uskoro! HTC One i Sony Xperia Z
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... ria-Z.html11.03.2013
Rezervišite i dobijate poklon!
Budite među prvima, prijavite se i rezervišite HTC One ili Sony Xperia Z. Najbrže očekuju pokloni!
Uz telefon HTC One prvih 200 korisnika dobijaju poklon futrolu, a uz telefon Sony Xperia Z prvih 50 korisnika dobija na poklon Sony slušalice.
Ovi moćni smart telefoni izuzetnog dizajna, vrhunskog kvaliteta sa novim funkcionalnostima pružiće vam jedinstveno iskustvo mobilnih komunikacija, a u mt:s ponudi uskoro će vam biti dostupni uz odgovarajući postpaid tarifni profil, a uz Mega Net po ceni već od 1 dinar.
Telefone rezervišite:
1.putem webshop-a
2. u mt:s poslovnicama
3. pozivom na 790 ili 19818
Napomene:
Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika
Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa
Kampanja traje dok traju zalihe telefona.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak

Mobilni Net paketi – Novo!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... -novo.htmlUkoliko želite da u svakom trenutku i na bilo kom mestu imate neograničen, a brz i pouzdan Internet, Mobilni Net paketi su pravi izbor za Vas!
U zavisnosti od vaših navika i potreba, možete da se opredelite za pakete Mobilni Net 3GB, Mobilni Net 15 GB i Mobilni Net 50 GB, uz koje u okviru mesečne pretplate imate na raspolaganju određenu količinu podataka za prenos u domaćem saobraćaju po najvećoj mogućoj brzini u mt:s mreži, do 42/5.7 Mb/s.
* Maksimalna brzina prenosa podataka do 42/5.7 Mb/s je maksimalna teoretski ostvariva brzina u mt:s mreži, koja zavisi od modema koji koristite, pristupne tehnologije, kao i od pokrivenosti i jačine signala naše mobilne mreže na mestu gde koristite Mobilni Internet
Kada iskoristite količinu podataka u okviru pretplate, i dalje imate mogućnost da neograničeno koristite Internet do kraja meseca, ali sa smanjenom brzinom protoka - do 64/32 Kb/s. Ali, ukoliko želite da vam u tom periodu Internet bude dostupan opet po maksimalnoj brzini protoka do 42/5.7 Mb/s, uvek možete kupiti Mobilni Net Plus dodatak od 500 MB po ceni od 300 dinara. Ovaj dodatak možete aktivirati najviše tri puta u toku jednog meseca i važi do kraja meseca u kojem je kupljen.
-
misapop
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
I ja sad treba da poverujem da je ovo tacna mapa pokrivenosti mts 3G interneta 
http://www.mts.telekom.rs/index.php/map ... nosti.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/map ... nosti.html